Ons Huis Nieuws

1 juli 2020

Inmiddels zijn we een aantal weken verder. Het was wel even wennen. Op maandag en dinsdag gesloten, maar op zondag zijn we geopend.

Woensdag tot en met zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 15.00 tot 21.00 uur

De dinerkaart is inmiddels weer aangepast, de Asperges staan niet meer op de kaart omdat het seizoen (officieel tot 24 juni) weer voorbij is. Maar we hebben nu Martijns zoete verleiding op de kaart staan.

Heerlijke gerechten van softijs en slagroom in verschillende smaken

En wist u dat u bij Ons Huis ook heerlijk kunt Theeleuten, lekker 2 uur thee (of toch liever koffie) drinken met allerlei lekker gerechtjes erbij

Theeleuten graag 24 uur van te voren reserveren vanaf 2 personen.

26 mei 2020

15 maart 2020, alle horecabedrijven in zijn gesloten voor gasten.

1 juni 2020, 11 weken later mogen de deuren weer open gezet worden voor gasten. Daarbij moeten we wel de regels in acht houden zodat we verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk voorkomen.  Al met al een hele puzzel .

Daarom hebben we voor u en voor ons binnen Ons Huis een aantal huisregels:

*Wilt u in Ons Huis eten dan is telefonisch reserveren verplicht. Tijdens deze reservering gaan we aan u een aantal vragen stellen. O.a. gezondheidscheck, aantal personen, uit één huishouding, tijdstip en uiteraard of het voor een speciale gelegenheid is.

*Er wordt rekening gehouden met uw voorkeurstijd, maar wij kunnen in verband met organisatorische redenen wat gaan schuiven met de tijd. Wilt u zich wel aan de afgesproken tijd houden?

*Wij vinden het belangrijk dat u geen tijdsdruk hebt tijdens de maaltijd, daarom hebben wij ook de mogelijkheid om tussen 11.30 en 16.00 uur gebruik te maken van de dinerkaart.

*Bij binnenkomst graag wachten op gastheer/gastvrouw, u wordt gevraagd uw handen te wassen en wordt begeleid naar uw tafel. Daar graag plaats nemen op de stoelen.

*Ten alle tijden de regels van het RIVM in acht houden.

*Binnen Stadsherberg Ons Huis werken we tijdens uw aanwezigheid binnen de 1,5 meter zone.

*Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5 meter regel van Ons Huis en/of geldende regels van de overheid dan kan u de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horeca bedrijf leidt door uw handelen in strijd met de regels kan op u worden verhaald.

*Indien u gebruik wilt maken van onze prachtige binnentuin, is dat mogelijk als er voldoende plaats is.

 

 

 

 

20 april 2020

Inmiddels zijn we 6 weken verder en helaas is Stadsherberg Ons Huis nog steeds gesloten voor gasten en cliëntmedewerkers. Gelukkig is ieder van het team goed gezond.

Na de onwerkelijke start hebben we afgelopen weken heel wat nieuwe zaken ontwikkeld. Afhaalmenu’s voor speciale dagen, paasproeverij, koninklijke gerechtjes, bevrijdingsmenu, maar we hebben ook ons afhaalmenu aangepast, de Stadshap hebben we veranderd in de THUISHAP, Ons Huis 3 gangen menu is veranderd in ONS THUIS 3 gangen menu. We hebben wat nieuws toegevoegd, namelijk STREEKGERECHT, heerlijke Asperges Flamande van Aspergeboerderij Het Nijenhuis uit Diffelen.

 

 

met dank aan dhr. Dijk

 

 

16 maart 2020


Door het Coronavirus is er afgelopen week veel veranderd binnen Stadsherberg Ons Huis.
We kregen bericht dat onze cliëntmedewerkers hierdoor NIET meer mochten werken bij Ons Huis, maar ook dat de horeca in Nederland dicht moest.
De S van Huis is van Samen. Wij willen de mensen samen helpen.
Daarom hebben we nu een bezorg- en afhaalservice van dagverse maaltijden en eventueel nemen we de noodzakelijke boodschappen voor u mee tijdens de bezorging.
Onze cliëntmedewerkers zijn helaas gekluisterd aan hun woning, maar helpen op de achtergrond met allerlei hand- en spandiensten. De tasjes, die we gebruiken, worden door de cliëntmedewerkers versierd. Zo heeft u een heerlijke maaltijd en het wordt geleverd in een zeer unieke, handversierde tas.